FAQ

Antwoorden op veelgestelde vragen

Prijzen

WAT KOST HET?

Bekijk een overzicht van onze tarieven per persoon

Aantal personen
MA - DO
VR - ZO & feestdagen
3 personen €42 €44
4 personen €33 €35
5 personen €27 €29
6 personen €23 €25
7 personen €21 €23
8 personen €20 €22
img

VEELGESTELDE VRAGEN

Neem contact met ons op als je meer vragen hebt.

Hoe werkt een escape room?

Het basisconcept van een escape room is eenvoudig. Samen met je team word je opgesloten in een kamer waar je aanwijzingen moet vinden en puzzels moet oplossen om binnen 60 minuten de deur te kunnen openen.

Hoeveel escape rooms zijn er in Live Escape?

We hebben er inmiddels in totaal 7, vier escape rooms in Rotterdam en drie in Amersfoort. Maar we zijn iets spannends voor je aan het voorbereiden dus blijf op de hoogte via onze website en onze social media voor meer updates!

Wat kost het om een escape room te spelen?

Je kunt al genieten van een escape room avontuur vanaf 19 euro per persoon. Onze prijzen zijn afhankelijk van de dag en de hoeveelheid spelers. Als je meer wilt weten, kijk dan op onze reserveringspagina.

Hoeveel spelers kunnen deelnemen aan een escape room spel?

Bij Live Escape zijn al onze escape rooms geschikt voor 3-8 personen. Zorg ervoor dat je het juiste team kiest en de taken verdeeld, zodat je zoveel mogelijk tijd hebt om te ontsnappen!

Moet ik iets meenemen om te winnen en te ontsnappen?

Absoluut niet! Je vindt de verborgen aanwijzingen en puzzels in de escape room (pas op, het kan recht voor je neus zijn!). Het enige wat je mee naar binnen moet nemen is je geweldige verstand en vaardigheden zodat je het spel kan winnen.

Kunnen we een escape room boeken voor een privé-evenement of bedrijfsuitje?

Absoluut! Wist je dat escape rooms een leuke en unieke manier zijn om de vaardigheden van je collega’s te testen? Het is een manier om een sterkere band op te bouwen aangezien je als team moet samenwerken. Meer weten? Ga naar onze bedrijfsevenementen pagina en lees meer over onze evenementen.

Zijn escape rooms echt eng?

Escape rooms zijn meeslepende ervaringen waar je hart zeker van overslaat vanwege de intense sfeer binnen. Maar je kunt altijd een thema kiezen dat past bij jouw vaardigheden en interesse. Als je te bang wordt of om wat voor reden dan ook wilt stoppen, kun je eenvoudig op de knop drukken en gaan alle deuren open en gaat het licht automatisch aan.

Heeft Live Escape ook andere locaties?

Jazeker! We hebben een locatie in Rotterdam en een locatie in Amersfoort. We werken er hard aan om de beste escape rooms naar jouw stad te brengen, dus volg ons op onze social media voor de laatste updates en wees de eerste die het weet als we ooit een nieuwe locatie openen.

NEEM CONTACT OP

Ben jij klaar voor een leuke ervaring of heb je alleen een vraag? Neem contact met ons op via onderstaand formulier, wij helpen je graag!